Αγορές που απευθυνόμαστε:

ΓΙΑΟΥΡΤΙ & ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ (ΜΕ ΠΕΤΣΑ)

ΚΡΕΜΩΔΗ & ΑΛΟΙΦΩΜΕΝΑ ΤΥΡΙΑ

ΒΟΥΤΥΡΟ & ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ

ΠΑΣΤΑ ΤΟΜΑΤΑΣ, ΣΑΛΤΣΕΣ & ΝΤΙΠ

ΠΟΥΡΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ & ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΑΛΟΙΦΩΜΕΝΕΣ ΠΑΣΤΕΣ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ

ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ & ΖΕΛΕ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ

ΝΩΠΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Γεμιστικά Συστήματα

Η Alfa Machine, με μακρά εμπειρία στη βιομηχανία τροφίμων, έχει αναπτύξει πολλές καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις πλήρωσης. Τα εξατομικευμένα γεμιστικά συστήματα μας γεμίζουν προϊόντα από καυτό γάλα για γιαούρτι, μέχρι παχύρρευστες σάλτσες και επεξεργασμένο κρέας, με ή χωρίς κομμάτια, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλή ακρίβεια πλήρωσης και παρέχοντας σε εσάς την ευελιξία να δουλεύετε με αρκετά προϊόντα στην ίδια μηχανή. Η τεχνική εμπειρογνωμοσύνη της ομάδας της Alfa Machine εγγυάται τόσο την ποιότητα του προϊόντος όσο και την ακεραιότητα της συσκευασίας, ακόμη και όταν πρόκειται για πλήρωση προϊόντων σε υψηλές θερμοκρασίες.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Ακροφύσια γέμισης κατάλληλα για κάθε προϊόν από υφρό έως παχύρρευστο, με ή χωρίς μαλακά κομμάτια έως Ø12mm.

  • Ειδική διαχείριση παχύρρευστων προϊόντων για ακριβή δοσομέτρηση (π.χ. μαγιονέζα, μαργαρίνη, επεξεργασμένο κρέας).

  • Δυνατότητα πλήρωσης κρύου ή καυτού προϊόντος (έως 93°C).

  • Διαδικασία πλήρωσης που δεν στάζει.

  • Κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα 316L.

  • Δοσομετρικά έμβολα ασηπτικού τύπου.

  • Λειτουργία δοσομετρικών εμβόλων με σερβο-έμβολο για βέλτιστη ακρίβεια: ±1% σε ομοιογενή προϊόντα.

  • Σχεδιασμός υγιεινού τύπου με στόχο την εξάλειψη συσσώρευσης υπολειμμάτων προϊόντος, σύμφωνα με τα πρότυπα ασφάλειας της ΕΕ.

  • Πλήρως συνδέσιμα με CIP & SIP συστήματα.

Διαθέσιμες Προσθήκες:

  • Δεξαμενή προϊόντων με διπλά τοιχώματα και θερμαινόμενη γεμιστική κεφαλή.

  • Συσκευή ανάδευσης με κινητήρα από ανοιξείδωτο χάλυβα..

  • Δοσομέτρηση πολλών και ανάμικτων προϊόντων.

  • Δυνατότητα έγχυσης φρούτων με δυναμικούς μίκτες για επιτόπου ανάμιξη.

  • Μετρητής ροής, ενδείκνυται για υγρά προϊόντα.

Εγγραφή ενημέρωσης

Πληροφορίες επικοινωνίας

  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.